Spotrepair in Geraardsbergen

Voor spotrepair aan uw fiets bent u welkom bij Color-Monkey uit Geraardsbergen, nabij Aalst. Als fietsenwinkel in Geraardsbergen zijn we gespecialiseerd in het herstellen van lakschade, bijvoorbeeld aan de hand van spotrepair. Ontdek waarom u best kiest voor spotrepair door onze experten.

Reparatie en lakwerken

Gepersonaliseerde ontwerpen

Nieuwste technologie en materiaal

Wilt u weten wat wij voor uw fiets kunnen doen?

Hoe verloopt spotrepair bij onze winkel in Geraardsbergen?

Bent u gevallen met de fiets of stootte u ergens tegen? Dan bestaat de kans dat u lakschade heeft of dat er een krasje op uw fietskader zit. In dat geval kunt u bij onze fietsenwinkel in Geraardsbergen die lakschade laten herstellen door spotrepair te laten uitvoeren. Maar wat is spotrepair? Dit soort van fietsherstelling wordt gebruikt wanneer er sprake is van plaatselijke schade. In plaats van dat het hele fietskader wordt bijgespoten, zal enkel de plaats waar schade is vastgesteld onder handen worden genomen. Indien we de lakschade herstellen in onze winkel in Geraardsbergen met behulp van spotrepair betaalt u minder en ziet uw fiets er bovendien weer gloednieuw uit.

Laat uw lakschade op een goedkope manier herstellen

In onze fietsenwinkel in Geraardsbergen kunt u op een goedkope en professionele manier uw lakschade laten herstellen. Kom gerust eens langs met uw fiets en wij bekijken of spotrepair mogelijk is. Wilt u ook uw fietsvork laten bespuiten? Ook dat kunt u door onze specialisten laten uitvoeren. Voor vragen belt u naar het nummer +32 54 24 59 68 of stuurt u een e-mail naar info@color-monkey.be. Wij staan voor u klaar met advies op maat en helpen waar mogelijk.